Yhteystiedot

Sivulle on näppärästi listattuna kaikki yritykseemme liittyvät tiedot. Löydät sivulta niin ravintolan kuin keittiömme osoitteet, aukioloajat, sähköpostit sekä puhelinnumerot. Sivuilla on listattuna myös sosiaalisen median tilit sekä mahdolliset avoimet työpaikat. Voit jättää myös palautetta sekä kysymyksiä sivujen kautta.

Ravintola

Osoite:

Tiipiipolku 1 05430 Läyliäinen

Puhelin:

09 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti:

Ravintola@Tiipii.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00-16:00
La 10:00-18:00
Su: 10:00-20:00

Keittiö

Osoite:

Tiipiipolku 2 05430 Läyliäinen

Puhelin:

09 – 123457 / 045 – 123457

Sähköposti:

Keittiö@Tiipii.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00-16:00
La 10:00-14:00
Su: Sopimuksen mukaan

Työpaikat

Tältä sivulta löydät näppärästi listattuna kaikki mahdolliset avoimet työpaikkamme sekä niihin liittyvät tarkemmat tiedot. Jaamme myös kaikki infot avoimista työpaikoista eri sosiaalisen median tileillämme. Seuraa siis niitä sekä tätä sivua mikäli mielessäsi on uusien haasteiden etsiminen sekä kohtaaminen.

Voit myös aina lähettää avoimen hakemuksen tai tiputtaa sen ravintolallemme. Käymme aina uusia tekijöitä etsiessä ensin kaikki jo olemassa olevat kontaktit läpi.

Sosiaalinen media

Olemme vahvasti myös osana sosiaalista mediaa. Käy laittamassa tilimme seurantaan niissä palveluissa joita itse käytät. Siten pääset hyvin lähelle päivittäistä arkeamme sekä saat paljon hyödyllistä tietoa toimintaamme liittyen. Sosiaalisessa mediassa järjestämme aika ajoin myös erilaisia hauskoja arvontoja sekä kilpailuja.

Facebook.com/Tiipii
Instagram.com/Tiipii
Twitter.com/Tiipii
Pinterest.com/Tiipii
Linkedin.com/Tiipii

WhatsApp: 045 - 123456

Olemme nyt lisänneet palveluihimme myös WhatsApp tilin. Sinne saa lähettää oikeastaan mitä tahansa aina kysymyksistä hauskoihin kuviin sekä palautteisiin. Vastaamme mahdollisuuksien mukaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian.

Kysyttävää

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää toimintaamme tai tuotteisiimme liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä. Autamme kaikissa kysymyksissä erittäin mielellämme.

Palaute

Mikäli haluat antaa palautetta toimintaamme tai tuotteisiimme liittyen niin otamme sitä vastaan erittäin mielellämme. Oli palaute sitten rakentavaa, negatiivista tai positiivista, niin kaikki kelpaa oikein hyvin. Palautteen avulla voimme rakentaa palveluistamme sekä toiminnastamme entistä parempaa juuri sinulle.