Catering-palvelut

Oli mielessäsi sitten pienet tai suuret juhlat niin järjestämme niihin catering-palvelut toiveidesi mukaan vuosien kokemuksella ja ammattitaidoilla. Sivulta löydät esimerkkejä sekä vinkkejä siihen mitä kaikkea voimme järjestää ja missä voimme olla apuna.

Juhlapalvelut

Pystymme toteuttamaan oikeastaan kaikki mahdolliset erilaiset juhlapalvelut. Tuomme tarvittaessa lähes kaiken tarvittavan paikalle ja sinun tarvitsee hoitaa vain itsesi sekä vieraat paikalle.

Meiltä onnistuu niin pöydät, tuolit, tarjoilupöydät, teltat, astiat, tarjoilijat koristeet sekä tietenkin ne maukkaat tarjoiltavat laidasta laitaan.

Tarjoilut

Tarjoilut voit tilata meiltä joko pelkkinä ruokina ja tuotteina tai sitten ihan kokonaisvaltaisena pakettina. Järjestämme juhliisi jopa tarjoilijat ja vaikka siivoojat sekä tiskaajat mikäli haluat itse vain nauttia juhlista vailla mitään huolia. Olemme todellinen täyden palvelun talo ja hoidamme halutessasi kaiken puolestasi.

Hääjuhlat

Hääjuhlat on monelle se kaikkein isoin ja tärkein tapahtuma elämän varrella. Me varmistamme sen, että hääjuhliesi menu on laadukas ja ikimuistoinen sekä, että siinä on varmasti riittävästi syötävää jokaiselle vieraalle. Osaamme järjestää niin pienet kuin suuretkin häät vuosien kokemuksella sekä ammattitaidoilla.

Voit myös tilata meiltä pelkästään ruoat häihisi ja noutaa ne keittiöltämme. Toinen ääripää on se, että me hoidamme aivan kaiken valmistamisesta esille panoon, tarjoiluun sekä juhlien siivoamiseen. Sinä valitset, mitä haluat itse tehdä ja me hoidamme loput.

Syntymäpäivät

Syntymäpäiviä on monenlaisia, on lastenjuhlia ja sitten isompia pyöreitä päiviä varttuneemmalle väelle. Me järjestämme kaiken tuolta väliltä ja hoidamme juhliin upeat kakut sekä pikkusuolaiset.

Edustustapahtumat

Meiltä onnistuu myös erilaisten edustustapahtumien hoitaminen joko tarjottavien osalta tai sitten ihan kokonaisvaltaisena pakettina. Jälleen se olet sinä, joka päättää mitä haluat itse hoitaa ja mitä kaikkea haluat meidän hoitavan.

Yritystilaisuudet

Myös erilaiset yritystilaisuudet on meille suorastaan arkipäivää. Yritykset pitää usein erilaisia tapahtumia, joissa täytyy olla pientä tarjottavaa. Yritykset ei kuitenkaan usein ole kykeneviä hoitamaan näitä tarjottavia kaikkine yksityiskohtineen ja siinä kohtaa me astumme kuvaan.

Teemme yritystapahtumastasi taatusti onnistuneen tarjoiltavien osalta ja hoidamme aivan kaiken puolestasi.