Ravintola

Catering-palveluiden lisäksi myös laadukas ja monipuolinen ravintola on iso osa arkeamme. Ravintolassa voit periaatteessa käydä testaamassa ruokiemme laadun ja maut ennen catering-tilauksen tekemistä.

Järjestämme myös monia tapahtumia ravintolamme tiloissa, joten voit tilata meiltä niin ruoat kuin tilankin ja hoidamme aivan kaiken puolestasi. Silloin sinun ei tarvitse kuin miettiä illan vieraat ja muistaa kutsua kaikki paikalle. Pystymme järjestämään myös erilaista ohjelmaa illaksi erilaisiin tapahtumiin kontaktiemme avulla.

Kahvila

Ravintolan tiloista löytyy pieni ja erittäin idyllinen kahvilamme. Kahvila on alku vuoden kaikkina päivinä ja siellä tarjoillaan samoja kakkuja, kahveja sekä pullia kuin mitä valmistamme asiakkaille erilaisiin catering-tilauksiin.

Tule ottamaan irtiotto arjesta ja maista samalla meidän mahtavia korvapuustejamme tai jotakin monista täytekakuistamme.

Bistro

Bistron puolella tarjoillaan lounasta sekä illallista päivittäin ja listamme vaihtelee usein ja pitää sisällään samat kokonaisuudet kuin catering-listamme.

Pakkaa perhe autoon ja tulkaa nauttimaan se vähän parempi illallinen tai lounas.

Kabinetti

Ravintolan tiloista löytyy myös kauniisti ja tunnelmallisesti sisustettu kabinetti mikäli kaipaat yksityisyyttä esimerkiksi yrityksen palaveria varten. Tarjoilemme kabinettiin niin ruoat kuin vaikka pelkät kahvit ja kakutkin.

Ole yhteydessä ja varmista etukäteen, että kabinetti on vapaana tarvitsemanasi ajankohtana.

Terassi

Ravintolan yhteydessä on myös iso ja upea vasta uusittu terassi. Terassilta on erittäin hulppeat näkymät ja se on auki aina sään salliessa. Terassilla on paljon pöytiä sekä tuoleja, mutta myös esimerkiksi säkkituoleja sekä baaritiski. Terassilla voi nauttia ruoan komeasti pöydässä istuen tai sitten voi poiketa vaikka kahville tai oluelle ja nauttia sen säkkituolissa rennosti makoillen. Terassilla on myös erilaisia lämmittimiä sekä pientä sääsuojaa mikäli viileys tai pieni kesäsade yllättää.

Saunatilat

Jokaisesta suomalaisesta tilasta kuuluu löytyä kunnon sauna ja niin se löytyy toki meiltäkin. Voit varata saunatilat itsellesi, perheellesi tai vaikka yrityksellesi. Saunatilat on erittäin laadukkaat sisältäen pukuhuoneen, saunan, vilpolan, pesuhuoneen, terassin sekä uima-altaan ja paljun.

Saunatiloissamme sinä sekä asiakkaasi viihdytte ihan varmasti. Saunatiloihin on mahdollista tilata mitä tahansa ruokia, juomia tai pikkusuolaista.